iRig Stomp I/O doesn't work, red lights on

AXE I/O, AXE I/O Solo, iRig Stomp I/O, Guitar and Bass Audio Interfaces/Controllers, iRig Keys I/O and the iRig Keys family of MIDI controllers

iRig Stomp I/O doesn't work, red lights on

Postby squiper1 » Fri Jul 02, 2021 11:42 pm

Hi all,

I have used my iRig Stomp I/O twice and then it stopped working.

I had the humiliation of playing with it during a gig and it stopped working in the middle. As it is a quite expensive equipment, I am trying to find a solution to the problem... have any of you already experienced an iRig Stomp I/O stuck with two red lights for the "Gain" and "Volume" indicators? The foot switches LEDs display a green light, however the gain and volume won't change and show only the two top RED lights.

Even after changing my iPhone to an iPad, it won't work again. I have already tried to change the input instrument without success.

I have already reached the IK Multimedia support, but I cannot update the equipment firmware, it is completely blocked into this state.

Would you have any advice on it? :)
squiper1
 
Posts: 1
Joined: Sat May 01, 2021 11:15 pm

Re: iRig Stomp I/O doesn't work, red lights on

Postby DarkStar » Sat Jul 03, 2021 11:43 am

Other users may chip in with suggestions, but the best thing to do is go back to Support and ask for further advice.
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 8653
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK

Re: iRig Stomp I/O doesn't work, red lights on

Postby Fenderstrat5 » Sun Aug 06, 2023 5:04 pm

I have the exact same issue.
This is what I see:
https://share.icloud.com/photos/0ceKpHC ... 1oQowby1-A

Does anyone knows how to fix this?
Fenderstrat5
 
Posts: 2
Joined: Sat Jan 08, 2022 7:37 pm


Return to Interfaces & Controllers