How to automate "Touch" PlayParameter?

Discussions about MODO DRUM physically modeled drums and MODO BASS - the first physically modeled electric bass virtual instrument

How to automate "Touch" PlayParameter?

Postby d.wag » Tue Jul 09, 2019 7:57 am

The title says it all.
I just can´t find it, but it schould be possible, no?
d.wag
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 07, 2012 10:04 am

Re: How to automate "Touch" PlayParameter?

Postby Peter_IK » Thu Jul 11, 2019 12:27 am

"Touch" is not assignable on the Control panel, I don't see any additional information in the manual (in case I was missing something). I can relay this as a suggestion to the Product Manager/Developers, and if you want deeper technical information or assistance, the support team can assist you at http://www.ikmultimedia.com/contact-support as well. Thank you.
IK Multimedia. Musicians First.
YouTube - Facebook - Twitter
Need help? Our support team will be happy to help and can be reached at this link.
User avatar
Peter_IK
Kingpin
 
Posts: 13843
Joined: Thu Nov 18, 2010 3:40 pm
Location: Everywhere

Re: How to automate "Touch" PlayParameter?

Postby alsim » Sat Nov 16, 2019 9:01 pm

Please do relay this as a suggestion to the product development team. Being able to automate pretty much everything but Touch is frustrating. The Touch setting is really useful, and being able to change it on the fly would be great.
alsim
 
Posts: 1
Joined: Sat Jun 07, 2014 6:47 pm


Return to MODO DRUM & MODO BASS