Brian May RS Pedal ? [Resolved by OP]

AmpliTube 4, AmpliTube Custom Shop, MESA/Boogie®,Orange™, Fender™, Hendrix™, Metal, Ampeg® SVX, Preset XChange, more for Mac/PC

Brian May RS Pedal ? [Resolved by OP]

Postby DylanMateo » Fri May 29, 2020 11:22 am

I have a Red Special Guitar. I am wondering how do I set the switches on my guitar when I use the RS Pedal in the AmpliTube signal chain?

I cant seem to find any instructions on that. thanks!

>> OK my bad - its in the downloadable Amplitube CS Gear manual. For those interested.. as long as you set the switch to "RS", it will deactivate the switches on the pedal.
DylanMateo
 
Posts: 1
Joined: Fri May 29, 2020 11:21 am

Re: Brian May RS Pedal ? [Resolved by OP]

Postby DarkStar » Fri May 29, 2020 1:02 pm

I'm glad that you found the answer.

----------------------
As this thread has been resolved by the original poster it will be marked as such and locked to keep the forum tidy.
  • If you are the original poster and wish to add a comment please ask a Moderator to unlock the thread.
  • If you are reading this thread because you are having similar issues or have questions of a related nature, please feel free to start a new topic.
  • Remember that similar symptoms do not mean the same problem or solution.
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 4923
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK


Return to AmpliTube Guitar Amp & FX modeling