Amplitube 4 MIDI help

AmpliTube 4, AmpliTube Custom Shop, MESA/Boogie®,Orange™, Fender™, Hendrix™, Metal, Ampeg® SVX, Preset XChange, more for Mac/PC

Amplitube 4 MIDI help

Postby olloyd321 » Sat May 23, 2020 7:54 pm

Hello all,

I have been using AT4 as a standalone on my mac and all works well but I want to use my midi controller to activate the loop record buttons, but in audio midi set up I cant get a AT4 to see my controller. My mac and other DAW see the devices and work fine but I cant seem to get it into AT4.

When I go to 'midi input' under audio midi setup, it just reads 'error'

Has anyone seen/heard of anything like this?

Thanks!
olloyd321
 
Posts: 3
Joined: Tue Apr 21, 2020 4:31 pm

Re: Amplitube 4 MIDI help

Postby DarkStar » Sat May 23, 2020 10:40 pm

Hello olloyd321 and welcome to the forum.

I am sorry to hear about the problems you are running into.

As this is primarily a user to user forum, someone-else may chime in [#]. Meanwhile, the best thing to do is raise a Support Ticket, here for some one to one investigation and help (US (East Coast) Business hours, generally). Response time is usually within 2 working days, but in the current circumstances please allow some more time.

[#] But please remember that the same symptoms do not necessarily mean the same problem.
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 5226
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK

Re: Amplitube 4 MIDI help

Postby olloyd321 » Mon May 25, 2020 1:07 am

DarkStar wrote:Hello olloyd321 and welcome to the forum.

I am sorry to hear about the problems you are running into.

As this is primarily a user to user forum, someone-else may chime in [#]. Meanwhile, the best thing to do is raise a Support Ticket, here for some one to one investigation and help (US (East Coast) Business hours, generally). Response time is usually within 2 working days, but in the current circumstances please allow some more time.

[#] But please remember that the same symptoms do not necessarily mean the same problem.


Awesome thank you for your input!
olloyd321
 
Posts: 3
Joined: Tue Apr 21, 2020 4:31 pm

Re: Amplitube 4 MIDI help

Postby olloyd321 » Tue May 26, 2020 9:53 pm

Randomly plugged in my controller before sending a ticket and it now works. Thanks for the reply
olloyd321
 
Posts: 3
Joined: Tue Apr 21, 2020 4:31 pm


Return to AmpliTube Guitar Amp & FX modeling