Modo Bass and Amplitube 4

Discussions about MODO DRUM physically modeled drums and MODO BASS - the first physically modeled electric bass virtual instrument

Modo Bass and Amplitube 4

Postby cantelmi » Sun Oct 15, 2017 7:47 pm

Please, better integration with Amplitube 4. we need a switch (or something similar) to bypass the internal „Amp/Fx“-section. Now you have to turn off the Amp volume and the 4 pedals to have the clean DI Sound. Thank you
cantelmi
 
Posts: 3
Joined: Sat Sep 05, 2015 9:13 am

Re: Modo Bass and Amplitube 4

Postby Peter_IK » Mon Oct 16, 2017 3:32 pm

Your request will be relayed to the team.
IK Multimedia. Musicians First.
YouTube - Facebook - Twitter
Need help? Our support team will be happy to help and can be reached at this link.
From the rules: Moderator decisions are not a matter for forum discussion and are final.
User avatar
Peter_IK
Kingpin
 
Posts: 17539
Joined: Thu Nov 18, 2010 3:40 pm
Location: Everywhere

Re: Modo Bass and Amplitube 4

Postby PerryD » Sun Nov 12, 2017 10:03 pm

+ 1 :)
PerryD
 
Posts: 21
Joined: Fri Feb 03, 2017 4:56 am

Re: Modo Bass and Amplitube 4

Postby walkamillion » Mon Sep 03, 2018 4:24 pm

Any word on this? I would love to have modo bass and AmpliTube working better together. It would be really cool to be able to pull the AmpliTube amps and pedals in through the modo bass amp page. But at least being able to turn off the internal amps and pedals with one switch would be nice.
walkamillion
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 19, 2018 3:55 am


Return to MODO DRUM & MODO BASS