MODO Mono Must!

Discussions about MODO DRUM physically modeled drums and MODO BASS - the first physically modeled electric bass virtual instrument

MODO Mono Must!

Postby puranon » Sat Oct 22, 2016 6:22 pm

Please. A mono output (pre FX) for VSTHosts.

Also all FX off on default startup preset.
puranon
Moderator
 
Posts: 277
Joined: Sun May 15, 2011 1:57 pm

Re: MODO Mono Must!

Postby puranon » Wed Nov 30, 2016 9:08 pm

Thanks for taking this into account.
puranon
Moderator
 
Posts: 277
Joined: Sun May 15, 2011 1:57 pm

Re: MODO Mono Must!

Postby n2mpujack » Sat Dec 03, 2016 2:05 pm

puranon wrote:Please. A mono output (pre FX) for VSTHosts.

Also all FX off on default startup preset.

For the latter can't you make a new default preset at startup to do what you want?

You might get more traction/action on this if you had posted over in the Sampletank section as this is an instrument library for Sampletank.
Jack
QAPLA!
OSX 10.13.6
PT 2021.6
n2mpujack
 
Posts: 528
Joined: Sun Jul 27, 2014 7:20 pm
Location: Sopranos State (NJ)

Re: MODO Mono Must!

Postby puranon » Sat Dec 03, 2016 5:45 pm

Doesn't the default patch have a tube amp turned on? Its not that big a deal anyway. The main concern was the output.
puranon
Moderator
 
Posts: 277
Joined: Sun May 15, 2011 1:57 pm

Re: MODO Mono Must!

Postby n2mpujack » Sat Dec 03, 2016 6:38 pm

puranon wrote:Doesn't the default patch have a tube amp turned on? Its not that big a deal anyway. The main concern was the output.

Like I said - can't you create a new startup default patch with what you want? Or are you talking about the default patch itself and not what comes up on startup?

Also be aware that not all daws work elegantly with multiple audio output vi's.
Jack
QAPLA!
OSX 10.13.6
PT 2021.6
n2mpujack
 
Posts: 528
Joined: Sun Jul 27, 2014 7:20 pm
Location: Sopranos State (NJ)

Re: MODO Mono Must!

Postby dlrange » Sun Dec 11, 2016 1:06 am

REALLY LIKING MODO BASS I havent had any of the issues others are having but have just looking for the ones who are enjoying the new bass really has increased that sound i needed without a real bass player and sounds better then trillian to me and a i have both whats your thoughts
dlrange
 
Posts: 8
Joined: Thu Aug 16, 2012 6:55 pm

Re: MODO Mono Must!

Postby puranon » Wed Dec 21, 2016 7:58 pm

did the 1.01 update break the mono out?
puranon
Moderator
 
Posts: 277
Joined: Sun May 15, 2011 1:57 pm

Re: MODO Mono Must!

Postby puranon » Sat Dec 24, 2016 12:22 pm

puranon wrote:did the 1.01 update break the mono out?

It did.
puranon
Moderator
 
Posts: 277
Joined: Sun May 15, 2011 1:57 pm

Re: MODO Mono Must!

Postby dlrange » Sat Dec 24, 2016 3:39 pm

everyone ive played it floor love it more then trillion
dlrange
 
Posts: 8
Joined: Thu Aug 16, 2012 6:55 pm

Re: MODO Mono Must!

Postby Peter_IK » Sat Dec 24, 2016 7:08 pm

puranon wrote:
puranon wrote:did the 1.01 update break the mono out?

It did.

I'm sure support can assist you if you are having an issue.
IK Multimedia. Musicians First.
YouTube - Facebook - Twitter
Need help? Our support team will be happy to help and can be reached at this link.
From the rules: Moderator decisions are not a matter for forum discussion and are final.
User avatar
Peter_IK
Kingpin
 
Posts: 17539
Joined: Thu Nov 18, 2010 3:40 pm
Location: Everywhere

Re: MODO Mono Must!

Postby puranon » Sat Dec 24, 2016 11:43 pm

Peter_IK wrote:
puranon wrote:
puranon wrote:did the 1.01 update break the mono out?

It did.

I'm sure support can assist you if you are having an issue.

Its not really a bug, the original Mono out was just replaced by a Stereo out. They should have just added it instead.
puranon
Moderator
 
Posts: 277
Joined: Sun May 15, 2011 1:57 pm

Re: MODO Mono Must!

Postby puranon » Wed Mar 07, 2018 12:27 am

Just yesterday realized its back to Mono.
puranon
Moderator
 
Posts: 277
Joined: Sun May 15, 2011 1:57 pm


Return to MODO DRUM & MODO BASS