MIROSLAV 2

General talk about music creation and production, or anything that doesn’t fit into the other categories

MIROSLAV 2

Postby dlrange » Wed Jan 18, 2023 12:21 am

Are they ever gonna update this to M1 I have a ton of vst and this is the only plug in not updated to M1
COME ON IK If its not gonna be updated sure would like to know
dlrange
 
Posts: 10
Joined: Thu Aug 16, 2012 6:55 pm

Re: MIROSLAV 2

Postby DarkStar » Wed Jan 18, 2023 10:53 am

What updates are you looking for? Have you checked the official wish-list?

Personally (I have no inside info) I do not expect to see any updates. Not even the installation (VPA) issue which trips up new users.
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 8646
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK

Re: MIROSLAV 2

Postby dlrange » Wed Jan 18, 2023 11:43 am

M1 compatibility mirislov still isn't
dlrange
 
Posts: 10
Joined: Thu Aug 16, 2012 6:55 pm

Re: MIROSLAV 2

Postby skijumptoes » Thu Feb 23, 2023 8:59 pm

You can load all the Miroslav library into SampleTank 4 which is M1 compatible... Sounds the same, has effects and macros the same, Key switches etc.
skijumptoes
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:59 pm


Return to General Discussions