Logic Pro Crashed Down

Discussion about MixBox and T-RackS

Logic Pro Crashed Down

Postby oguzhandemirel » Wed Nov 09, 2022 8:20 pm

Hello, if i do wrong with opening new topic please forgive me but i could not find a way to direct support or similar topic.

I've just ordered Fame Studio Reverb. But it does not work. When i add it on my strip Logic Pro crashes and close.

In scanning plug-ins, it can't scan Joe Chiccarelli Vocal Strip. I think it happens because of this.
Anyone has an idea how can i fix it and use my own plug-in ?

Thank you all,
Best Regards
Oguzhan
oguzhandemirel
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 09, 2022 8:15 pm

Re: Logic Pro Crashed Down

Postby DarkStar » Wed Nov 09, 2022 11:24 pm

Other users may chip in with suggestions.

Meanwhile, the best thing to do is contact Technical Support via the IKM web site, for some one to one diagnosis and help. Search the FAQs first, as there may be relevant results. After that, you should see a [Contact Support] button at the bottom of the page, linking you to the Support form.
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 8273
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK

Re: Logic Pro Crashed Down

Postby oguzhandemirel » Thu Nov 10, 2022 11:24 am

I could connect them after here but i could not delete topic.
I am sorry and thank you :roll:
oguzhandemirel
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 09, 2022 8:15 pm

Re: Logic Pro Crashed Down

Postby DarkStar » Thu Nov 10, 2022 1:29 pm

No problem. Let us know how it gets resolved.
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 8273
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK


Return to Mixing & Mastering with T-RackS and MixBox