Can't get latest T-RACKS VSTs to work in Cubase SL

T-RackS - High End Mastering & Mixing suite and single effects

Can't get latest T-RACKS VSTs to work in Cubase SL

Postby lighthouseaudio » Wed Jun 03, 2020 1:42 am

I know this is a looong shot, but worth asking.

Purchased T-RACKS 5 MAX. Installed VST 3s, which work fine on the Standalone version. Nice.
(I use a WIndows 7 platform on a PC.)

Q) I also installed the 'DLL' version of the VSTs in my Steinberg VST Folder... Cubase SL (2003 vintage) 'initialised' these VST plug-ins on startup. However, no TR5 plug-ins are visible within th DAW. (Would be nice to use a compressor or De-Esser within my old DAW, aye?)
lighthouseaudio
 
Posts: 1
Joined: Sun May 31, 2020 6:37 am

Re: Can't get latest T-RACKS VSTs to work in Cubase SL

Postby garfy » Wed Jun 03, 2020 8:19 am

Hello lighthouseaudio and welcome to the forums.

I suspect that as your version of Cubase is 17 years old (SX2/SL2?) it runs as a 32-bit program, whereas TR5 is 64-bit only I'm afraid.

If you open a ticket with Official Support they will be able to give you a definitive answer though https://www.ikmultimedia.com/contact-support/mi/
System Specs: 2012 Mac Mini 2.6 i7 & 2015 MBP 2.2 i7, 16GB RAM
macOS10.14.6 Logic 10.5 Reason 8.3
Various IK, NI, Waves, Softube, Eventide, XLN software
Focusrite 18i20 x 2, Novation ReMote 25SL
garfy
Moderator
 
Posts: 1217
Joined: Thu Oct 20, 2011 6:09 pm
Location: Comfy chair, UK


Return to T-RackS Mixing & Mastering