Tape Machines Crashing Studio 1 and Standalone

T-RackS - High End Mastering & Mixing suite and single effects

Tape Machines Crashing Studio 1 and Standalone

Postby lag » Sun Jun 16, 2019 7:35 pm

So this is kind of a bummer. After updating to the latest T-Racks 5.2.1, authorizing Tape Machines, and Restoring Gear on latest Custom Shop, various Tape Machines modules are crashing my relatively strong Windows 7 Pack 1 laptop, whenever I hit various buttons or presets on the Tape Machine modules. This is happening on both Studio One Prof 4.5.1and in Standalone mode. I know these plugins draw a lot of CPU, but this is occurring with nothing else loaded! Any ideas, boys and girls?
lag
 
Posts: 200
Joined: Mon Aug 01, 2011 7:01 pm

Re: Tape Machines Crashing Studio 1 and Standalone

Postby Peter_IK » Mon Jun 17, 2019 5:04 pm

Sorry to hear this as there were issues that sound similar to this resolved with 5.2.1. Please report this to IK Support at http://www.ikmultimedia.com/contact-support if you have not already done so, as they will happily assist you and resolve this issue for you. Thank you.
IK Multimedia. Musicians First.
YouTube - Facebook - Twitter
Need help? Our support team will be happy to help and can be reached at this link.
User avatar
Peter_IK
Kingpin
 
Posts: 13597
Joined: Thu Nov 18, 2010 3:40 pm
Location: Everywhere

Re: Tape Machines Crashing Studio 1 and Standalone

Postby lag » Mon Jun 17, 2019 5:32 pm

Have initiated a support ticket. Hope they can help.
lag
 
Posts: 200
Joined: Mon Aug 01, 2011 7:01 pm


Return to T-RackS Mixing & Mastering