Plug In not showing in Logic [Resolved]

Discussion about MixBox and T-RackS

Plug In not showing in Logic [Resolved]

Postby DrHepcat » Mon May 03, 2021 11:17 pm

Never been a fan of IK download/installation etc! Purchased Sunset Sound Reverb today installed it and it shows in both my custom shop app and IK DL manager. Restored my purchases, dl a new IK DL manager but it's still not showing in Logic. Have rebooted my comp and restarted Logic. Still no joy. I've put in a support request but would like to get this up and running. TIA for any help.
DrHepcat
 
Posts: 9
Joined: Wed Dec 09, 2020 1:47 pm

Re: Plug In not showing in Logic

Postby DrHepcat » Tue May 04, 2021 3:30 am

Resolved. Had to remove all IK products and reinstall everything!
DrHepcat
 
Posts: 9
Joined: Wed Dec 09, 2020 1:47 pm

Re: Plug In not showing in Logic

Postby garfy » Tue May 04, 2021 10:00 am

Hi DrHepcat

Glad you've managed to resolve your issues.


As this thread has been resolved for the user it will be marked as such and locked to keep the forum tidy.

• If you are the original poster and wish to add a comment please ask a Moderator to unlock the thread.
• If you are reading this thread because you are having similar issues or have questions of a related nature, please feel free to start a new topic. Remember that similar symptoms do not mean the same problem or solution.
System Specs: 2012 Mac Mini 2.6 i7 & 2015 MBP 2.2 i7, 16GB RAM
macOS10.14.6 Logic 10.5 Reason 11
Various IK, NI, Waves, Softube, Eventide, XLN software
Focusrite 18i20 x 2, Novation ReMote 25SL
garfy
Moderator
 
Posts: 1855
Joined: Thu Oct 20, 2011 6:09 pm
Location: Comfy chair, UK


Return to Mixing & Mastering with T-RackS and MixBox