This model has not been activated

Discussion about MixBox and T-RackS

This model has not been activated

Postby Mr Tweet » Wed Jan 13, 2021 5:27 pm

I recently got T-racks along with my purchase of Amplitube 5. I have it installed and authorized. When I bring up the effects, it tells me this model has not been activated, with a button to go to the Custom Shop. These effects regularly emit a white noise hiss when used. Any ideas on why this is happening, and how to stop it? I mean, if I can't use it, what was that 3GB of stuff I installed? Thanks for any assistance.
Mr Tweet
 
Posts: 2
Joined: Wed Jan 13, 2021 5:18 pm

Re: This model has not been activated

Postby Peter_IK » Wed Jan 13, 2021 5:29 pm

AmpliTube 5 doesn't come with T-RackS 5 directly. Every IK user has T-RackS Custom Shop which is free and has a limited amount of gear. You can read more, including what is included, on the T-RackS Custom Shop page (and note that the rest of the full suite is installed so you can demo those units).
IK Multimedia. Musicians First.
YouTube - Facebook - Twitter
Need help? Our support team will be happy to help and can be reached at this link.
From the rules: Moderator decisions are not a matter for forum discussion and are final.
User avatar
Peter_IK
Kingpin
 
Posts: 15985
Joined: Thu Nov 18, 2010 3:40 pm
Location: Everywhere

Re: This model has not been activated

Postby Mr Tweet » Wed Jan 13, 2021 7:03 pm

Thanks for that info. Now I know.
Mr Tweet
 
Posts: 2
Joined: Wed Jan 13, 2021 5:18 pm


Return to Mixing & Mastering with T-RackS and MixBox