miroslave wont open error code cant load 2.vpa

Hammond B-3X, Syntronik, Syntronik Deluxe, SampleTank, Miroslav Philharmonik 2, SampleTron 2, and all Powered by SampleTank instruments and sounds for Mac/PC

miroslave wont open error code cant load 2.vpa

Postby melgoza11 » Tue Mar 15, 2022 8:49 pm

its been about a year that i cant use this dang app or get it too work i cant find any solutions either can somonone for the love of god jsut help me? im so frustrated and i also notoce im not the only one, why is this app always having issues? like all the time at this point its lioke its not eve worth it, can i still get a refund? its causing me nothing but stress. i already sent support ticket so dont ask, cmon ik multimedia whats up with this issues? a freaking year of tryng to fix it!!! unacceptable. it s awlays somthing with this app.
melgoza11
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 23, 2020 2:33 am

Re: miroslave wont open error code cant load 2.vpa

Postby DarkStar » Mon Apr 25, 2022 11:00 pm

NB: I have moved your thread to the most appropriate forum.

Other users have run into a similar-looking problem and the solution for them has been posted on the forum.

Here is one of the threads: https://cgi.ikmultimedia.com/ikforum/viewtopic.php?f=12&t=23982
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 8646
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK


Return to Virtual Instruments: SampleTank, Hammond B-3X, More