I'm Not seeing any cross grade prices???

Hammond B-3X, Syntronik, Syntronik Deluxe, SampleTank, Miroslav Philharmonik 2, SampleTron 2, and all Powered by SampleTank instruments and sounds for Mac/PC

I'm Not seeing any cross grade prices???

Postby eric.linder » Thu Nov 25, 2021 3:42 pm

Hi!

Ione syntronic (full edition) and I was looking for the upgrade price for the new syntronik 2, but it's not showing anything other than the $149 ...?
eric.linder
 
Posts: 28
Joined: Wed Nov 16, 2011 11:16 pm

Re: I'm Not seeing any cross grade prices???

Postby DarkStar » Thu Nov 25, 2021 4:50 pm

There is no Upgrade from Syntronik (1) to Syntronik 2. What you are seeing is the Crossgrade price (from any other product over 99.99).

Check carefully what you would get with that purchase.

If you are after the 11 new synths only Syntronik 2 MAX includes them.
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 7210
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK

Re: I'm Not seeing any cross grade prices???

Postby eric.linder » Thu Nov 25, 2021 6:42 pm

So I would need to pay 149 to upgrade then, even though I own the first deluxe?
eric.linder
 
Posts: 28
Joined: Wed Nov 16, 2011 11:16 pm

Re: I'm Not seeing any cross grade prices???

Postby DarkStar » Thu Nov 25, 2021 6:47 pm

Well you get the new features and upgraded editions of all your previously purchased synths. But I do not know exactly what those upgrades are.

You could start by trying out Syntronik 2 CS. All Syntronik (1) sounds should load and play there exactly the same. Please note that the Edit panel is not available for Syntronik (1) sounds.
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 7210
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK

Re: I'm Not seeing any cross grade prices???

Postby eric.linder » Thu Nov 25, 2021 7:19 pm

My other question, is it easy to remove 1 if I do in fact by 2?
eric.linder
 
Posts: 28
Joined: Wed Nov 16, 2011 11:16 pm

Re: I'm Not seeing any cross grade prices???

Postby DarkStar » Thu Nov 25, 2021 7:33 pm

Not if any of your projects use Syntronik (1).

Syntronik 2 does NOT automatically replace Syntronik (1). You would need to replace the plug-in yourself. I do not know if Syntronik 2 can access / load Syntronik (1) Multis.
----------------
DarkStar ... interesting, if true.
Inspired by ...
User avatar
DarkStar
Hero Of The Week (Moderator)
 
Posts: 7210
Joined: Fri Dec 17, 2010 5:42 pm
Location: Surrey, UK


Return to Virtual Instruments: SampleTank, Hammond B-3X, More